Finnish Lake Fishers ry

Erämaa-kellunta 2019

Järjestämme kelluntarengasperhokalastuskilpailun sunnuntaina 14.7. klo 10-14 Lieksan erämaassa kirkasvetisellä harjujärvellä, jossa on runsas ahvenkanta sekä isoja (jopa 3 kg!) siikoja ja verkkokalastuskielto (siksi emme vielä kerro järven nimeä). Joensuusta tulee matkaa n. 100 km. Kilpailulajit ovat yli 20 cm ahven, hauki ja siika. Ns. mitalliset ahvenet punnitaan ja 10 g ahvenia vastaa yhtä muiden kalojen senttiä (muut kalat voidaan vapauttaa, ahvenkanta kestää pyynnin). Osallistumismaksu on 20 eur, ja 10 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Hyvät palkinnot! Kisajärven lähistöllä on lukuisia muita hyviä kalajärviä sekä erinomaiset leiriytymismaastot telttailuun ja autolta ei tule renkaalle kantomatkaa kuin pari sataa metriä. Kisajärven tiedot ja ajo- sekä pysäkointiohjeet saa paluupostissa ilmoittautumiseen.

Tarvittaessa voimme myös vuokrata 10 euron päivähintaan yhden Keeperin kelluntarenkaan. Lähistöltä löytyy hienoa harjumaastoa telttailuun, jos haluaa mennä paikalle jo lauantaina.

Kisajärvi

Kysy lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan: anssi piste vainikka at gmail piste com. FLF:n jäsenten osalta ilmoittautuminen suoraan FB/WU-ryhmissä.